Kovo 11-oji
Krepšinis
Krepšinio salė MDPS nariams.
Kviečiame kiekvieną penktadienį nuo 20:00 val.

Krepšinio salė
Pagrindinis
Pradžia
Naujienos
Mintys
Nuorodos
Kontaktai
Laisvalaikis
Paieška
Naujienų kanalai
DUK
Fotogalerija
Dokumentai
Impuls
Sporto klubai MDPS nariams:
Krepšinio salė
Joomla! Tinklapis
Joomla! Forumai
Atviras kodas
Administratorius
Mūsiškiai Paryžiuje! PDF Spausdinti El. paštas
Parašė SystemOperator   
2013-01-31
ImageNesenai alfa.lt aprašė prabangią "tarnybinę" naujojo ž.ū. ministro kelionę į Briuselį. Nuo ministrų neatsilieka ir naujieji muitinės vadovai. Vilniaus teritorinės muitinės viršininkas Jonas Reklaitis aplankė užsienio turistų pamėgtą Paryžiaus miestą. Žavioji Prancūzijos sostinė nuo seno garsėja magiška trauka. Paryžius – svaiginančios romantikos ir meno miestas, garsus savo didybe, grožiu ir istoriniais statiniais. Paryžiuje gausu parkų, muziejų, architektūrinių paminklų, kuriuos galima aplankyti.

Jei jums sunku atsispirti Paryžiaus grožiui ir romantikai, tai ir neverta delsti. Patogūs skrydžiai, išplėtotas geležinkelių tinklas padės nuvykti į meilės miestą – Paryžių. Turistams pateikiamų lankytinų vietų sąrašas suteiks galimybę pažinti Paryžių išrankiausiems istorinio ir kultūrinio palikimo vertintojams. Vyno mėgėjus Paryžiuje nudžiugins geras prancūziškas vynas, o gurmanus – puikūs restoranai. Bonjour Paris!

Plačiau apie Vilniaus teritorinės muitinės viršininko J.Reklaičio kelionę į Paryžių galima pasiskaityti jo pateiktoje komandiruotės ataskaitoje .
Paskutinį kartą atnaujinta ( 2013-02-04 )
 
Kitas >